Bruixes. Deu relats de dones sàvies i màgiques de la nostra història

Les bruixes, dones sàvies que des dels temps antics han ensenyat els seus coneixements sobre la cura del cos i de l’ànima a filles, netes, veïnes i veïns. Les seves mans guareixen, preparen aliments i ajuden a néixer i a morir. Viuen en comunió amb la natura i, d’ella, obtenen tot el seu saber, tot allò que necessiten. Són dones de totes les èpoques, edats i condicions, i les trobem pertot arreu.

Deu relats basats en les bruixes més conegudes de la nostra història i aquells qui les van perseguir i ajudar. Glòria Sabaté ha escrit un homenatge a aquestes dones màgiques, al seu llegat i a la seva memòria. Un viatge a través del temps i les estacions de l’any meravellosament il·lustrat per Eva Sánchez.

Bruixes. Deu relats de dones sàvies i màgiques de la nostra història  (Ed. Bindi Books)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *