Casa teva a qualsevol lloc

Què tenen en comú un loft de Nova York, una casa tradicional japonesa, una casa cova de Paterna i una favela de Rio de Janeiro? Tot són cases. Però…, què és una casa?

Casa teva a qualsevol lloc no és un simple catàleg de cases. És una aproximació a com la nostra cultura, el nostre estil de vida i l’entorn influeixen la manera d’entendre i dissenyar les nostres cases al voltant del món i com això ha canviat al llarg de la història.

Alba Carballal (text) i Lorenzo Sangiò (il.lustracions) ens presenten un àlbum infantil ple d’humor sobre la relació entre l’arquitectura, l’antropologia i el clima. S’ha afegit el que diversos personatges públics i històrics han dit sobre les cases.

 (Ed. Flamboyant)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *