L’illa dels Frarets

Una nit de tempesta, el fort onatge va fer impactar un vaixell contra les roques. Les veles es van esquinçar i els pals es van trencar. Quan els passatgers ja havien perdut totes les esperances, enmig de la foscor, van albirar un bot que s’acostava. Un home remava a contracorrent, per sobre de les onades, i s’anava apropant cada cop més al vaixell.
El record d’aquella nit va marcar per sempre l’Allen. Aquesta és la història d’una amistat que va canviar una vida, un fraret perdut, un nen i un artista solitari. Aquesta és la història d’una vida i com tan sols un fet pot canviar-ho tot per sempre.

Michael Morpurgo (autor) i Benji Davies (il·lustracions) ens expliquen una història amb missatge ecologista i com el poder de l’art i les amistats duradores ens fan la vida millor.

Traductor: David Nel·lo

L'illa dels Frarets (Ed. Bambú)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *