El bosc dels germans

Al principi del llibre es veuen dos germans: un a cada pàgina. Cadascú hereta la meitat d’un bosc. A cada bosc hi ha una misteriosa jove que els acull, símbol de l’esperit de la natura.

El primer germà s’estableix a poc a poc, talla alguns arbres per construir una barraca, atrapa uns quants peixos. El segon germà té grans plans. Construeix una enorme vila, convida tots els seus amics a unir-s’hi, veu en els recursos que l’envolten la manera d’enriquir-se. Mentre treballava, ni tan sols s’adona que la jove que es va quedar al seu costat al principi ha acabat fugint …

A poc a poc, els dos boscos van evolucionant. Un es manté com era al principi, viu i salvatge; l’altre es va transformant, a poc a poc, per acabar convertint-se, al final del llibre, en un veritable petit poble.

Yukiko Noritake (autora) ens explica una metàfora meravellosa de com les nostres accions donen forma al món que ens envolta. És un llibre per contemplar, que convida a reflexionar sobre l’espai que a cadascú li escau millor, sense judicis, i sense oblidar que el dia de demà serà la natura la que ens permetrà la nostra supervivència si som capaços de conviure-hi i preservar-la.

Aquest llibre va rebre el premi Llibreria Libr’à Nous 2021 en la categoria Àlbum juvenil. Nominat als Premis Sorcières 2021.

Editorial Coco Books: libros en paquebote.com (Ed. Coco Books)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *