L’abecedari entremaliat: troba la paraula intrusa

El nostre abecedari il·lustrat ha tingut una idea genial: entre les imatges que corresponen a cada lletra n’ha posat una que no lliga. Posa el teu enginy a prova i troba la paraula intrusa! Una manera divertida d’enriquir el teu vocabulari i d’aprendre a lletrejar.

Anna Aparicio Català (autora) ens presenta aquest llibre-joc que ens permetrà repassar i aprendre vocabulari i divertir-nos tot cercant la il·lustració que no pertoca, que s’ha colat! Barbarismes, confusions entre sons molt similars… S’ha d’estar ben atent/a perquè no se t’escapi cap paraula. Ideal per treballar el lèxic, per entretenir-se a estones o simplement per gaudir de les il·lustracions que són la mar de divertides. Cada lletra, a més de les il·lustracions que l’acompanyen (totes començades amb aquesta, menys una) es representa també en codi Morse i alfabet Braille i al final, a més del solucionari del joc d’atenció, trobarem algunes propostes per jugar i aprendre amb aquests dos sistemes de signes.

 (Ed. Takatuka)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *