El cap als núvols

L’Elies té onze anys i li agrada anar a l’escola. O, més aviat, li agrada anar-hi ara, però altres anys ho ha passat malament i ha hagut d’aguantar mofes i insults d’alguns companys. Aquest curs, però, tot va com una seda: deu ser perquè a l’escola hi ha la Vane, la seva millor amiga i confessora, una nena pigada i alegre que no té por de res. O potser també hi té a veure el Tomàs, un nen que ha arribat a la classe tot just aquest setembre i que, al contrari que l’Elies, és fort i esportista; li té el cor robat.

Bernart Cormand (autor) ens explica una història sobre l’enamorament i l’amor, sobre el creixement d’un infant en un context amb una família amatent, una escola que respon, uns amics que el comprenen. Un llibre per visibilitzar i normalitzar la realitat LGTBI.

El cap als núvols - L'Altra Tribu (Ed. L’Altra tribu)

A partir de deu/onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *