Viatjo sense sortir de casa

Diuen els savis orientals que a un home no li cal sortir de la seva cabana per conèixer l’univers sencer.

Són moltes les circumstàncies que, al llarg de la nostra vida, ens poden portar a haver de viure aïllats. Potser no oblidarem mai els dies o els mesos que, per un motiu o altre, vam haver de passar reclosos, aquelles hores en què el rellotge semblava que s’aturava i, malgrat tot, el temps transcorria massa ràpid.

Mateo Maté (autor) ens recorda que estar confinats no és un impediment per viatjar amb la imaginació. A través d’unes evocadores imatges i uns textos plens de saviesa i lirisme, l’artista ens proposa una aventura per paratges tan propers com desconeguts. Neix així el món de les coses petites que omplen una habitació, un món dins del món que, en la seva insignificança, conté tots els significats. Només els nens i els grans mestres no han oblidat que, en paraules de Shakespeare, un pot «estar tancat en una closca de nou i sentir-se rei d’un espai infinit».

 (Ed. Vegueta)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *