Buu! Un misteri marí

A la profunditat del mar blau, un peixet rosa llança una pregunta: «Algú vol jugar?». Amagat al forat d’una roca crida: «BUU!». Els peixos, desprevinguts, afirmen haver sentit un crit horripilant, que ha fet que s’escampi la por sota les ones. Tothom està espantat: el pop vermell, la tortuga verda, l’anguila groga i fins i tot els taurons grisos fugen a patolls en mig d’un remolí de bombolles de colors.

Kate Read (autora) presenta un trepidant relat de misteri, ple d’humor i sorpreses. A més d’una història original i entretinguda, el llibre ofereix una doble pàgina amb informació sobre els amics del peixet rosa: per què les sardines neden en grup?, com es camufla el pop?, què fan els crancs quan s’espanten?

Les vibrants i coloristes estampes destaquen per la seva extraordinària plasticitat i la riquesa de matisos de l’univers de criatures aquàtiques. La il·lustradora combina la pintura i el collage, utilitzant dibuixos retallats, que donen textura i moviment a les composicions.

 (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de cinc anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *