Aquest llibre és de gossos

Per ser acceptat, un conillet prova de demostrar a alguns gossos escèptics que ell és un d’ells. Li agrada córrer darrere d’una pilota? «I tant!» Si es fica en un embolic, sap fer ullets de pena per sortir-se’n? «És clar!» En la seva obstinació per demostrar les seves credencials canines, el conillet respon a un incisiu qüestionari i quan es troba en problemes intenta subornar els seus interlocutors amb irresistibles galetes.

Judith Henderson (autora) ens explica una divertida història d’humor fresc i absurd per a induir al riure, i ho aconsegueix! No obstant això, hi ha alguna cosa més en joc: el que realment compta no són les aparences sinó l’interior. Hi ha un missatge de bondat i inclusió, sobre identitat i comunitat.
Un llibre còmic, ingenu i suggeridor sobre els gossos i el seu comportament.

Els dibuixos en línia negra, amb tocs vivaços de vermell, de Julien Chung, inspirats en les populars tires còmiques, encaixen perfectament amb l’agilitat dels diàlegs.

Traducció: Òscar Vendrell.

Aquest Llibre Es De Gossos con Ofertas en Carrefour | Las mejores ofertas de Carrefour (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *