Si vens a la Terra

“Estimats visitants de l’espai exterior, si veniu a la Terra, us caldrà saber unes quantes coses…”

Vivim en llocs molt diversos, en tota mena de cases i en tota mena de famílies. Tots som diferents, i tots som interessants. I tots compartim una cosa molt bonica: el nostre planeta. Inspirada pels centenars de nens i nenes que va conèixer en els viatges que va fer arreu del món quan col·laborava amb Unicef i Save the Children, Sophie Blackall ha creat una magnífica guia sobre casa nostra, el nostre planeta. Però no és tan sols un recull d’informació; és una crida per tenir cura de la Terra, del medi ambient, i per cuidar-nos i protegir-nos els uns als altres.

Traducció: Muntsa Fernández

si vens a la terra-sophie blackall-9788448952921 (Ed. Barcanova)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *