Els ossos de l’aire

Per ser un os com cal, has de saber pujar i baixar dels arbres, pescar, sortir a caminar i fer la migdiada. Això és el que diu l’avi. Però ser un os com cal és tan avorrit!, pensen els ossets Ronald, Donald, Harold i Sam. L’avi diu que els seus jocs malabars, salts a l’aire i trucs amb el cordill són una pèrdua de temps, però potser s’equivoca. Pot ser que ser un os com cal tingui més a veure amb divertir-se i ajudar-se que no pas amb valdre’s tot sol. I els petits ossets, tots junts, estaran encantats d’ensenyar-l’hi.

Arnold Lobel (autor) ens presenta una història molt expressiva i plena d’humor, tant en el text com en la il·lustració.

Els ossos de l'aire (Ed. Blackie Books)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *