Bambú

Bambú i els seus germans viuen als Pirineus, envoltats de prats i boscos. Són uns cadells molt juganers i els encanta ajudar a la seva mare a vigilar les ovelles i cuidar a la vegada. Tots són molt feliços aprenent a ser bons gossos d’atura! Tots excepte un … Bambú.

I és que Bambú no és com la resta de germans: a ell les ovelles li fan por, i no és feliç sent un gos pastor. Per què és diferent? Què pot fer per ser com els altres? Com pot aconseguir ser un bon gos d’atura?

Tot canvia el dia en què Bambú és adoptat per un nen amb qui establirà una connexió molt especial … i descobrirà que ell també té el seu lloc al món.

Marta Busquets (autora) i Grillo en casa (il·lustracions) ens expliquen una història que ens parla del valor de la diversitat, de la solidaritat, de l’altruisme, de la responsabilitat i de l’amor pel món natural.

Bambú – ING EDICIONS (Ed. ING)

A partir de sis/set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *