Els colors de la natura

“A la natura abunden colors increïbles. Però t’has preguntat mai quin gust o olor podrien fer els colors verd, groc, rosa o blau? O com sonarien? O quin tacte tindrien si els toquessis? Els colors de la natura són tan meravellosos i diversos que inspiren la gent a l’hora de posar nom a tots els matisos mitjançant plantes, animals i minerals. Acompanya’ns en un viatge de descoberta dels dotze colors i tonalitats més coneguts. Aprendràs que els colors i els elements que es troben a la natura sovint estan estretament relacionats. Sabràs trobar totes les relacions a cada capítol? I finalment, si tens aspiracions artístiques, segueix les indicacions que t’oferim al final del llibre i podràs pintar amb la mateixa exquisidesa que la natura!”

Jana Sedlackova i Stepanka Sekaninova (autores) i Magdalena Konecná (Il·lustracions) ens presenten un llibre on trobareu els dotze colors més coneguts i les seves tonalitats. Cada doble pàgina està dedicada a un color concret i tot allò de la natura que té aquesta tonalitat. A les últimes pàgines hi ha informació sobre la barreja de colors. Podreu jugar a buscar un color determinat. Endavant!!

 (Ed. Cossetània)

A partir de cinc anys.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *