Si arriba l’hivern, digueu-li que no hi soc

“L’estiu és insuperable. No hi ha res millor que passar-se el dia nedant, jugant i menjant gelats sense parar. Però la germana gran del protagonista d’aquesta història té una mala notícia: «Aprofita al màxim, perquè l’estiu acabarà aviat». I és que l’hivern s’acosta i, amb ell, el fred i la pluja. Les jornades d’aigua i sol donaran pas a llargues tardes de sofà, i els gelats … els gelats trigaran a tornar”.

Simona Ciraolo (autora) ens explica una història bellament il·lustrada sobre els canvis d’estació, que ens mostra que a cada pas, faci sol o neu, ens esperen milers de divertides i emocionants aventures. Ens convida a reflexionar sobre  la necessitat de gaudir i viure el moment  i saber trobar la part positiva de tot el que ens anem trobant.

Si arriba l'hivern, digueu-li que no hi soc (Ed. Andana)

A partir de quatre/cinc anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *