Què construirem. Plans per un futur junts

“Un pare i una filla decideixen crear les bases de la seva vida junts. Utilitzant les seves pròpies eines especials es posen a treballar: construeixen els records que guardaran per sempre, una llar on poder estar segurs i un amor que els mantindrà units tota la vida”.

Oliver Jeffers (autor) ens presenta aquesta commovedora i bella història sobre l’amor sense límits d’un pare, la importància dels somnis i el poder de la imaginació, les infinites oportunitats de la vida i tot el que necessitem per construir un esperançador futur junts.

Què construirem (Ed. Andana)

A partir de set/vuit anys.

Veure les primeres pàgines.

One thought on “Què construirem. Plans per un futur junts

  1. Cesc

    Aquest encara no l’he vist, segur que està molt bé, aquest Oliver Jeffers és una aposta segura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *