El floc de neu

“A la part alta d’un núvol es forma un petit floc de neu. Petit, esponjós, cristal·lí i blanc, dona tombarelles i rebota dins del núvol. No obstant això, aviat comença a caure. Ell es resisteix al seu destí. Però el núvol li recorda que això és el que fan els flocs de neu … «Ja trobaràs el teu camí», l’anima el núvol. I així comença un llarg viatge.

Molt lluny d’allà, una nena anomenada Noelle comença a preparar el seu particular arbre de Nadal. Quan ja el té decorat, decideix deixar-lo a la finestra a l’espera que la neu el cobreixi. Quan va a dormir té la sensació que al seu arbre li falta alguna cosa important, però no sap què és. Quan Noelle es desperta, el món sembla diferent. Què haurà passat?. Tant és on ens porti el vent, a final tots trobem un lloc”.

Benji Davies (autor) ens relata la història d’un floc de neu i una nena que anhelen i busquen el seu propi lloc especial al món. Magnífiques il·lustracions.

El floc de neu (Ed. Andana)

A partir de sis/set anys.

Veure les primeres pàgines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *