Ubú

“L’Ubú s”ha menjat el rei i ara el rei és ell, un rei golafre que devora tothom. Al final, quan no queda ningú, l’Ubú rebenta, tots tornen al seu lloc i tot torna a la normalitat. Tothom s’oblida, del rei golafre. Tots menys el contaire que els recorda la història de l’Ubú i el perill de callar i mirar cap a un altre lloc mentre qui té el poder abusa d’ell perjudicant els altres”.

Jérôme Ruillier  (autor) torna amb la mateixa senzillesa i genialitat que ens va enlluernar en “Quatre petites cantonades de no res”. Un àlbum sorprenent que ens permet parlar amb els infants sobre el poder, l”individualisme, la convivència i la importància de la memòria històrica.

Ubú - Librerías Espacio Lector Nobel (Ed. Joventut)

A partir de set/vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *