La meva Guia, el meu Capità

“De camí a l’escola, el pare i jo avancem per una selva de llums i ombres. I de sons. Juguem a endevinar cotxes-animals:

–Aquest és un Panda.

–Escolta! Un Escarabat!

–Un Jaguar, un Jaguar!

–M’ha semblat sentir un Seat León.

I somien arribar a sentir algun dia un Chevrolet Impala. O un Ford Mustang, un cavall salvatge galopant per la ciutat!”

Emoció i bellesa, el profund amor entre un pare i una filla, i la capacitat per veure més enllà de les limitacions visuals són presents en aquest llibre de Gonzalo Moure (autor) i María Girón (il.lutracions). Perquè viure a la foscor o tenir un camp de visió reduït no tenen per què impedir el desenvolupament d’una vida plena que, com en el cas d’aquests personatges, converteix el trajecte a l’escola en una aventura on la ciutat es transforma en una selva amb criatures salvatges i sons fascinants, o un pas de vianants en el pont sobre un riu cabalós.

La meva guia, el meu capita (Ed. Kalandraka)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *