Un amic ens espera

Al carrer tot és foscor i silenci. Enmig de la calma, una família surt de casa i travessa la ciutat. Fa un moment, la mare ha entrat a l’habitació i amb un xiuxiueig ha dit: “Desperteu-vos, un amic ens espera”.

Marie Dorléans (autora), ens ofereix, a través de quinze dobles pàgines, l’enigmàtic recorregut a peu d’una família una nit d’estiu. Una excursió que els porta a deixar el poble on viuen, a creuar una vall, a endinsar-se dins d’un bosc i a grimpar una muntanya. Però on van? A través d’un camí il·luminat per la llum de la nit i d’una llanterna, el lector és testimoni de l’itinerari d’aquesta família, en una trama que aconsegueix mantenir el misteri fins a la darrera pàgina.

Premi Landerneau 2019.

Un amic ens espera: Amazon.es: Dorleans, Marie: Libros (Ed. Símbol)

A partir de set anys.

Faristol. Crítica del llibre: Un amic ens espera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *