Tot el que cal per fer una casa en un arbre

«Tot el que cal per fer una casa en un arbre és temps i mirar amunt i pensar…» Així comença aquest llibre ple d’nspiradores escenes de la naturalesa, en les quals els arbres semblen amables gegants que conviden a viure infinites aventures. Es tracta d’un original manual d’instruccions en el qual tant el text (Carter Higgins) com les il·lustracions descobreixen, pas a pas, un divertidíssim joc d’imaginar, construir i habitar no només una, sinó més d’una desena de cases diferents, allotjades als arbres més meravellosos. Fustes, canyes, escorces, cordes, claus…, però també uns prismàtics, llibres, entrepans i una gorra de pirata, un coixí, una llanterna i una nit d’estrelles i secrets. Tot això i molt més, ja que tan bon punt el lector arribi a l’última pàgina, descobrirà que aquest llibre no té final. La veritable aventura comença quan tanquem el llibre. Torna la frescor, l’exuberància i la vivacitat de la naturalesa recreada per Emily Hughes, una il·lustradora que amb cada paisatge ens regala un bri d’aire fresc i la fascinació de la vida salvatge.

Resultat d'imatges de Tot el que cal per fer una casa en un arbre (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de vuit anys.

Resultat d'imatges de Tot el que cal per fer una casa en un arbre emily hughes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *