Li vam posar Manolito

“L’animaló Manolito va arribar un matí davant la porta; volia entrar. L’animaló Manolito podria ser qualsevol, podria ser jo, podries ser tu”.

Gustavo Roldán (autor) dona vida a aquesta història explicant-la a partir del punt de vista d’una de les persones que viuen a la casa i que, al llarg del llibre, li va dient al lector i a l’animaló Manolito el que pensa i el que creu que aquesta criatura hauria de fer. Però sobretot ho fa dibuixant un personatge despentinat, entranyable i en definitiva irresistible. L’animaló Manolito ha arribat per quedar-se i la seva història pot ser llegida també com una metàfora de moltes situacions que vivim o a les que assistim cada dia.

Resultat d'imatges de Li vam posar Manolito (Ed. A buen paso)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *