L’illa de l’Abel

L’Abel és un ratolí molt feliç que viu amb la seva estimada Amanda. Ho té tot i no necessita res més, però en un dia de pícnic els sorprèn una tempesta, un vent huracanat s’emporta el mocador de l’Amanda i ell, volent recuperar-lo, és arrossegat pel temporal fins a una illa deserta. Allà haurà d’aprendre a sobreviure i a defensar-se de tots els perills que l’envolten, i haurà de pensar com ho pot fer per sortir d’allà. Tot i així descobrirà coses meravelloses de la vida i de les coses que li dona l’illa.

William Steig (autor) ens explica una història plena d’humor amb un llenguatge molt acurat. Un viatge emocionant, poètic i tremendament divertit.

Traducció: Xavier Pàmies.

Resultat d'imatges de illa d¡abel (Ed. Blackie Books)

A partir de deu anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *