La Universitat de Totmeu

Els senyors Smirth ho han provat tot per transmetre a en Prim els valors més sans de la vida: la gasiveria i l’egoisme. Però resulta que en Prim no és un hereu digne. És un nen bo. Com posar-hi remei? Necessiten una escola adequada, amb un director sorrut, uns mestres severs i uns companys terribles que li serveixin de model. Hi ha una escola com aquesta? I tant: és la Universitat de Totmeu. Però és que potser és massa bo…

Fabrizio Silei (autor) i Adriano Gon (il·lustracions) ens expliquen una història amb molt d’humor i  reflexionen sobre les relacions humanes.

Traducció: Maria Llopis Freixas

Resultat d'imatges de La Universitat de Totmeu (Ed. Edebé)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *