Plouen poemes!

“Plouen poemes!” és una expressió de joia i sorpresa com la que senten els nens i nenes quan llegeixen, escolten o reciten poesia. Perquè la poesia ens fa veure el món d’una manera nova; és com la pluja que amara el paisatge i el torna fresc i net. Les seves gotes omplen l’infant de paraules, emocions, colors, ritmes i sensacions.

Aquesta antologia inclou més de cent trenta textos poètics d’autors clàssics i actuals. Estan agrupats per eixos temàtics: Animals; Mesos, estacions i temps; Contes i personatges; Natura i Univers; Humanitat, sentiments i emocions; Personatges, oficis i vida quotidiana; Jocs de llengua, cal·ligrames; Món dels infants, jocs, cançons i festes.

Vanesa Amat Castells, M. Carme Bernal Creus, Isabel Muntañá Salarich, són les autores que han fet aquest recull de poemes perquè els infants diguin, sentin, llegeixin i comparteixin poesia amb altres infants i amb els adults del seu entorn.

Morad Abselam ha fet unes il·lustracions molt alegres, amb lletres i figures més o menys geomètriques.

Resultat d'imatges de plouen poemes (Ed. Eumo)

A partir de vuit anys.

Si voleu llegir-ne un fragment cliqueu a sobre d’aquest enllaç:

http://eumoeditorial.com/tasts/PLOUEN_POEMES_mostra.pdf

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *