El meu vaixell

Un capità ens explica la història dels cinquanta anys de vida extraordinària del seu estimat vaixell, des de principis de la dècada de 1930, quan va ser construït, passant pels seus viatges arreu del món (passarà per la guerra civil espanyola, participarà amb els aliats als combats navals de l’Atlàntic, visitarà el món colonial, arribarà fins a la Polònia de Solidarnosc…) , i fins a descansar al fons del mar.

Roberto Innocenti (autor) ens presenta aquest àlbum amb unes magnífiques il.lustracions que ens traslladaran a un suggerent viatge pel món, que ens portarà al Brasil, a Polònia, a l’Àrtic, per Panamà, pels Mars del Sud…
Maria Luchetti: traducció.

Resultat d'imatges de meu vaixell kalandraka (Ed. Kalandraka)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *