Sobre un Raig de Llum : Una història d’Albert Einstein

“Un noi recorre un camí polsegós en bicicleta, però el seu cap imagina que viatja sobre un raig de llum a una velocitat increïble. Un bon dia aquesta ment brillant arribarà a proposar algunes de les idees més revolucionàries que s’han concebut mai. Albert Einstein, aquell noi fascinat pels misteris del món, s’acabarà convertint en un geni que aportarà llum nova a la nostra comprensió de l’Univers”.

Jennifer Berne (autora) i Vladimir Radunsky (il.lustracions) conviden el lector a participar amb Albert Einstein en un viatge ple de curiositat, humor i descobriments científics. Una història que parla sobre el poder de la imaginació i sobre com aquest poder pot canviar les nostres vides.

Resultado de imagen de llum einstein llibre (Ed. Takatuka)

A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *