Azadah

La petita Azadah no vol viure el futur previsible que l’espera, ella vol fer tantes coses… i al veure que la seva amiga fotògrafa marxa cap a la seva llar, aquesta esperança de canvi es desfà com un castell de cartes. La fotògrafa l’ha pogut explicar com és el món, més enllà de les fronteres que la petita Azadah pot veure. I ara la nostra petita nena es quedarà sola. O no? Té una cosa que sempre la salvarà, i no només és el convenciment d’un futur millor.

Jacques Goldstyn (autor) fa un homenatge, amb aquesta història, a la fotoperiodista Anja Niedringhaus, assassinada a l’Afganistan, donant rellevància a la capacitat de somiar en llocs millors que tenen els infants. A la valentia de plantar cara al destí per marxar i aconseguir la llibertat de ser i de fer.

Traducció: Teresa Farran.

Resultat d'imatges de azadah en catala (Ed. Joventut)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *