Nou maneres de no trepitjar un bassal

“Estrenar roba no ha de ser necessàriament incompatible amb passejar després de la pluja. La protagonista sap que de cap manera s’ha d’embrutar la roba nova, ni les sabates lluents ni els mitjons blancs. Així doncs, pensa un seguit d’estratègies per esquivar els bassals, que li barren el pas com si fossin paranys. Però, tot i que va amb molt de compte, no pot evitar de caure-hi. Un tràngol! A casa, la renyaran? Sigui com sigui, ara ja no hi ha remei; per tant, val més aprofitar i complaure’s amb el moment”.

Susanna Isern (autora) i Maria Girón (il.lustracions) ens presenten una història que convida a reflexionar sobre la superació de les contrarietats. Les Il·lustracions són molt boniques, la lletra està molt cuidada i el text és molt encertat. Les guardes introdueixen i clausuren la història amb allò que no s’explica però que tothom s’espera després de caure en un bassal.

Traducció: Txell Freixinet Raspall

 Resultat d'imatges de enou maneres de no trepitjar un bassal (Ed. Takatuka)

A partir de vuit/nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *