El circ dels monstres

“Un monstre aterrador que sembla que es vagi a menjar el seu cuidador. Un altre monstre que sembla que se l’empassi. Un pop gegant que sembla que se’l vagi a cruspir… En aquesta història res és el que sembla”.

Un àlbum de Wen Dee Tan (autora) que ens ensenya a no tenir prejudicis, que ens mostra que les pors de cadascú poden ser grans o petites i que ens obre una porta màgica a gaudir dels àlbums sense mots.

És la mateixa autora de Lili, obra debut amb la qual va guanyar l’any 2013 el tercer premi del Macmillan Prize. El circ dels monstres és el seu segon treball com a autora-il·lustradora.

Resultat d'imatges de el circ dels monstres babulinka (Ed. Babulinka Books)

A partir de cinc/sis anys.

 Resultat d'imatges de lili wen dee tan

“Una vegada, en un poblet, hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret de per una cosa… La Lili tenia els CABELLS vermells com el FOC, cremaven tot el que tocaven. A la Lili li costava fer amics, ser diferent li portava molts problemes. Però… I si al final ser diferent fos un avantatge?”.

One thought on “El circ dels monstres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *