Mussol a casa

“El Mussol és molt sensible i generós. És capaç de convidar l’hivern  a entrar a casa per escalfar-se una mica vora la llar de foc. Si descobreix uns bonys sospitosos al llit, a l’alçada dels seus peus, els deixa dormir allà, a gust, en lloc de començar a discutir. Li agrada molt el te de llàgrimes i té una recepta molt especial per fer-lo i, a més a més, és un  gran amic de la lluna. A qui no li agradaria un amic com el Mussol?”

Arnold Lobel (autor) ens explica una bona història per reflexionar amb unes il·lustracions  molt detallades.

Resultado de imagen de Mussol a casa (Ed. Kalandraka)

A partir de set anys.

D’aquest  autor també destaquem:

 Resultado de imagen de arnold lobel kalandraka saltamarti  L'Oncle Elefant ++ Sopa de ratón ++

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *