El conillet que volia pa de pessic

Ramon Besora (autor) i Zuzanna Celej (il.lustracions)  ens parlen d’un petit conill a qui la panxa li comença a fer rau-rau perquè vol menjar un pa de pessic en compte d’un tros de pa sec. Els animalons del bosc (l’os, el pit-roig, l’eriçó, les granotes, el toixó, els esquirols, les abelles i més) en sentir-lo li demanen quins ingredients necessitaria per cuinar el pastís, i comencen a compartir el que tenen per tal de poder fer un gran esmorzar entre tots. Una història positiva sobre el fet de compartir.

El text és poètic i les il·lustracions, realistes, són molt tendres.

Resultado de imagen de conillet pa de pessic(Ed. Edebé)

A partir de quatre/cinc anys.

Resultado de imagen de conillet pa de pessic

 Resultado de imagen de conillet pa de pessic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *