El camí a l’escola

Què fas per arribar a escola?
Si t’agradaria que el teu camí cap a l’escola a peu o en autobús no fos tan llarg, mira com van a escola cada dia molts nens de tot el món. N’hi ha milers que ni tan sols tindran mai l’oportunitat d’anar a escola. Per als que són prou afortunats com per poder-hi anar, el camí a l’escola sovint és llarg i perillós. Alguns nens fins i tot han de dur els seus pupitres, o bé carregar recipients feixucs plens d’aigua potable!

Totes aquestes fotos sorprenents de nens i nens enfrontant desastres naturals, creuant rius, ports de muntanya i cims vertiginosos subratllen el mateix: no importa com vagis a l’escola, el més important és arribar.

Rosemary McCarney (autora) amb Plan Internacional ens parlen de la importància de l’educació i del compromís físic que els nens i les nenes estan disposats a realitzar cada dia per aconseguir-la.

Resultat d'imatges de camí a l'escola llibre (Ed. Joventut)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *