Piratas del mar Helado

La Miki, una nena de deu anys,  ha de salvar la seva germana petita, segrestada pels pirates. És una nena valenta i generosa, que trobarà adults en el seu camí: uns l’ajudaran, altres miraran d’impedir el seu propòsit. Ningú impedirà que ella arribi a la mina de diamants, on la seva germana i altres criatures treballen esclavitzades pel malvat pirata Cap Blanc…

Frida Nilsson (autora) i Alexander Hernández (il.lustracions) ens presenten una novel·la d’aventures trepidants i emocionants, amb unes magnífiques descripcions tant dels personatges com dels paisatges.

Aquest llibre ha guanyat diversos premis literaris al seu país.

Imagen relacionada (Ed. Thule)

A partir d’onze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *