L’illa de Paidonèsia

En Nicolau Rouretort, un nen de nou anys, viatja en vaixell amb els seus pares. I s’avorreix. Els pares, a més, lluny de divertir-se, discuteixen tota l’estona. Fins que en Nicolau decideix fer allò que li havia passat pel cap: agafar en préstec un dels bots de salvament i anar a una illa ben petita. Aquí començarà una aventura epistolar en què l’illa s’omple de nens i nenes, els adults no hi poden fer res i la cosa s’embolica de mala manera. O de bona manera, segons els ulls que ho mirin.

Oriol Canosa (autor) i Gabriel Salvadó (il.lustracions) ens presenten un epistolari ple d’humor, entre un infant que s’ha independitzat dels pares, i els destinataris de les seves missives.

Ha guanyat el Premi Josep M. Folch i Torres 2016.

Resultado de imagen de L'illa de Paidonèsia (Ed. La Galera)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *