Que bé que ens ho hem passat !

La setmana que passen a la granja de Nethercott és la més esperada per la mestra i els alumnes d’una escola de Londres. Allà hi fan feina de grangers de debò: alleten els vedells, pasturen les ovelles, planten arbres, arrenquen patates, cullen ous, pomes, móres… Cada any tornen a la ciutat carregats d’anècdotes per explicar, però l’any que hi va anar en Ho, un noi orfe i refugiat, fou certament extraordinari.

Michael Morpurgo (text) i Quentin Blake (il.lustracions) ens expliquen una història commovedora, dura i tendra alhora, amb unes il·lustracions magnífiques.

Traducció: Yannick Garcia

Resultado de imagen de : Que bé que ens ho hem passat (Ed. Bambú)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *