Espera’t, Miyuki

La primavera es prepara per el seu primer dia de l’estació. El jardí es desperta transformat i la Miyuki, impacient, va descobrint tots els canvis, tots excepte un… una flor segueix tancada en el seu capoll, només l’obrirà una gota de l’aigua més pura. La Miyuki  decideix sortir a buscar l’aigua més pura per ajudar-la a obrir-se. Es passa el dia corrent impacient, en una recerca desesperada, i es perd l’espectacle de la primavera…

Roxane Marie Galliez (text) i Seng Soun Ratanavanh (il.lustracions) ens expliquen una història per aprendre l’art de la paciència i la contemplació. Un text poètic acompanyat per unes meravelloses il.lustracions.

Seleccionat per al Premi al Millor Àlbum Il.lustrat per Nénuphar (França).

Resultado de imagen de Espera't, Miyuki (Ed. Joventut)

A partir de nou anys.

Resultado de imagen de Espera't, Miyuki       Resultado de imagen de Espera't, Miyuki

Resultado de imagen de Espera't, Miyuki      Imagen relacionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *