Roc i l’escala de les portes secretes

“En Roc és un nen que viu en una escala de veïns força curiosos. Els pares d’en Roc viatgen a l’Índia i el deixen uns dies a casa el veí de la planta baixa, en Nicolau. Els veïns estan esvalotats. De fa uns dies se senten sorolls estranys i desapareixen coses d’alguns pisos. El Rogeli, el veí del primer, vol avisar la policia. La Rúcula, la del segon, creu que és cosa de fantasmes, mentre la Petúnia, que viu al pis de dalt, segueix immersa en el seu món de plantes. Mentrestant, a la platja, hi apareixen els cossos d’un naufragi. En Nicolau, amb l’ajuda d’en Roc, decideix pujar a les golfes a investigar quina una n’està passant”.

Eulàlia Canal (text) i Elena Ferrándiz (il.lustracions) ens expliquen una història d’amistat i solidaritat.

Resultat d'imatges de roc i l'escala de les portes secretes quins llibres (Ed. Pagès Editors)

A partir de deu anys.

Resultat d'imatges de roc i l'escala de les portes secretes quins llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *