La nena dels llibres

“La nena dels llibres ens ve a buscar per un mar de paraules perquè la gent ha oblidat d’on ve. I ens farà baixar per escletxes, pujar munts de mots, ens farà descobrir tresors i perdre’ns per boscos o fugir de castells embruixats. A la casa de la nena dels llibres, tothom pot entrar-hi i hi és convidat”.

Els autors Sam Winston i Oliver Jeffers ens expliquen una història d’amor envers el món de les paraules i els contes.

És un homenatge a la història de la literatura en general. Un treball basat en els llibres que han llegit els infants i els adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir.

Els autors ens inviten a descobrir els personatges que s’amaguen en els textos-cal·ligrames de totes les pàgines i que ens recorden a l’Alícia de la terra de les meravelles, a Gulliver, a les vint mil llegües de viatge submarí, a Frankenstein, etc.

Traducció: Anna Llisterri

Resultado de imagen de la nena dels llibres (Ed. Andana)

A partir de dotze anys.

Resultado de imagen de la nena dels llibres

Resultado de imagen de la nena dels llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *