Un gran dia de res

“Un nen arriba amb la seva mare a la mateixa casa de vacances d’un lloc solitari i aparentment sense atractius on van cada any. Què hi pot fer allà, tot sol, avorrit, mentre la mare treballa? Però aquella tarda, després de perdre la màquina de matar marcians, s’endinsa al bosc, on descobrirà un món meravellós”.

Amb aquesta narració la Beatrice Alemagna (autora) ens fa pensar en tot el que no diu, i que il·lustra amb tots els grisos, verds i blaus, la vida al bosc. I un traç que busca totes les mostres possibles per una pluja que sembla que la sentim caure i pedres, troncs, fulles, bassals,,,

Traducció: Bel Olid.

Resultado de imagen de Un gran dia de res (Ed. Combel)

A partir de set/vuit anys.

One thought on “Un gran dia de res

  1. Keku

    Boníssim i preciós! Ideal per a fills i filles que quan no juguen a video jocs diuen que s’avorreixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *