Els tres animals

“La Mercè Roureda, una escriptora de contes que s’havia fet famosa al món amb tres personatges: un porc paleta, un talp periodista i una vaca excursionista, decideix anar-se’n a viure al bosc a buscar la inspiració per crear noves històries i altres personatges. Ara bé, la vida al bosc no és com se la imaginava. Els animals viuen al bosc com han viscut sempre, cosa que desconcerta la Mercè i li fa patir una crisi de creativitat que supera amb la idea d’un nou conte.”

Amb aquesta història el Pep Molist (text) i el Kim Amate (il.lustracions)  ens monstren que el nostre entorn no és sempre com un s’imagina i sovint ens cal aixecar la mirada i parar atenció al que ens envolta.

p_els-tres-animals (Ed. Takatuka)

A partir de sis/set anys.

bustia

Podeu clicar a sobre de la imatge per veure més coses del llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *