Marcel.lí

“El Marcel·lí és un nen com qualsevol altre, però pateix una curiosa molèstia: es posa vermell sense cap motiu. I no sap per què. Un bon dia coneix l’’Arnau, que també pateix una curiosa molèstia: esternuda sense motiu. I no sap per què. És amistat a primera vista. Entre vermellors i esternuts, es fan inseparables. Però un dia la família de l’Arnau es muda…”

La prosa i el llapis del mestre Sempé s’’uneixen en aquest deliciós i delicat himne a l’’amistat i a l’acceptació d’aquelles peculiaritats que ens fan especials. Amb uns dibuixos en blanc i negre amb breus notes de color, senzills, lleugers, propers, de traç molt simple, però alhora rics i expressius.

Marcel·lí (Ed. Blackie Books)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *