La nena que es va convertir en mòbil

“La Mukele viu a l’Àfrica, als peus del Kilimanjaro, en un poble molt petit que no té nom. És filla de pastors i la seva vida està encaminada a conduir el ramat per la Sabana. I a obeir amb temor les paraules del bruixot, l’Amwilu, tot i que ja ningú no creu en la bruixeria: se l’escolten per tradició. Però l’Amwilu sí que té un cert poder… i el poder en mans de persones dolentes no porta res de bo. La Mukele patirà un malefici que només podrà desfer amb esforç i sort. Molta sort”.

Francesc Puigpelat (autor) i Ona Caussa (il.lustracions) ens expliquen una història d’aventures on apareixen les noves tecnologies (mòbils, internet, whatsapps, SMS, Google Earth).

Permi Josep M. Folch i Torres 2015.

 (Ed. La Galera)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *