De quin color és un petó?

“A la Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes vermelles, cels blaus, plàtans grocs… però mai no ha pintat un petó. De quin color deu ser? Vermell com una deliciosa salsa de tomàquet? No, perquè també és el color de quan estàs empipat… Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han semblat tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els petons?”

Amb aquest història la Rocio Bonilla (text i il.lustracions)  convida als lectors a jugar a associar coses i emocions amb colors. En la última pàgina podem pintar els petons del color que volguem, estimulant així, la nostra creativitat. (Ed. Animallibres)

A partir de cinc/sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *