24 d’octubre, Dia de la Biblioteca

El 24 d’octubre es vol  donar a conèixer la importància de la biblioteca com un espai de trobada amb la cultura entre lectors de totes les edats. Així com per conscienciar a tothom de la importància de la literatura infantil i per fer un homenatge i un reconeixement a la tasca de bibliotecàries i bibliotecaris.

M’agrada molt el text d’en Diego Arboleda, autor de la novel·la “Prohibido leer a Lewis Carroll” (que va guanyar el Premi nacional de Literatura Infantil 2014). la il·lustració és de Leticia Ruifernández. Ens  parla del conill blanc del “País de les Meravelles” i al final ens diu:

“Un lloc mai es podria anomenar País de les Meravelles si entre les seves meravelles no es comptés una biblioteca”.

Si vols llegir el text clica a sobre de la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *