La Pastanaga. Conte tradicional xinès

“En un bosc inexplorat, un conill troba un dia una pastanaga enorme.  Però precisament aquest dia el conill està satisfet i no té gana. Què pot fer amb ​la seva ​magnífic​a​ troballa? El primer que se li ocorre és donar-la-hi a un altre animal del bosc: a l’àguila, que ha tingut pollets i segurament necessita ajuda. Però dóna la casualitat que també aquest dia ​a ​l’àguila li ha anat bé i no pot aprofitar la pastanaga. Així que la passa a un senglar, que es troba en la mateixa situació, així que amb gran sorpresa el conill torna a trobar la gran pastanaga a la porta del seu cau, què pot fer amb ella?”

La Laia Domènech amb aquest àlbum l.lustrat va guanyar el primer premi Eva Tolrà d’il·lustració 2014.

Què fa un conill que troba alguna cosa boníssima quan no té gana?  (Ed. Milrazones)

A partir de cinc anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *