MALALA Una nena valenta de Pakistan / IQBAL Un nen valent de Pakistan

Dos nens pakistanesos van denunciar la injustícia en el seu món. Primer va ser l’Iqbal Masih, qui va denunciar l’esclavitut a les fàbriques de catifes del Pakistan. Després, la Malala Yousafzai va reivindicar el dret de les nenes a anar a l’escola. La valentia amb la que van enfrontar el perill resulta inspiradora per a tots aquells que coneixen la seva història.

Aquest llibre reversible de la Janette Winter, contribueix a mantenir a la memòria les gestes d’aquests dos nens valents i a ensenyar als més petits com és la lluita en altres països per a obtenir els drets dels que aquí gaudim.

(Ed. Joventud)

A partir de deu anys.

Clicant a sobre de la portada podràs veure altres il.lustracions i saber coses sobre l’escriptora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *