L’illa de Bowen

“1920. Tot va començar amb l’assassinat del mariner anglès Jeremiah Perkins a Havoysund, un petit port noruec situat a l’Àrtic, i amb el misteriós paquet que, abans de morir, en Perkins va enviar a Lady Elisabeth Faraday. O potser la història comencés abans, quan es van descobrir unes estranyes relíquies a l’interior d’una antíquissima cripta medieval, ja que va ser precisament una d’aquelles relíquies impossibles la causa que el malhumorat professor Ulises Zarco, director de la societat geogràfi ca SIGMA, s’embarqués en una aventura in imaginable a bord del Saint-Michel. Tant en Zarco com el seu ajudant, Adrián Cairo, han recorregut el món enfrontant-se a tota mena de perills, igual que el capità Verne i la seva tripulació, o el Jove fotògraf Samuel Durango, i fi ns i tot les dues dames angleses que els han demanat ajuda; però cap d’ells estava preparat per enfrontar-se al temible misteri que envolta l’illa de Bowen, més enllà del Cercle Polar Àrtic. Perquè, com deia Sherlock Holmes: «Quan s’ha eliminat l’impossible, el que queda, per improbable que sembli, deu ser la veritat».

César Mallorquí (autor) ens explica un apassionant relat d’aventures. Al llarg de la història fa un homenatge a les obres de Jules Verne i Arthur Conan Doyle.

L'illa de Bowen (Ed. Edebé)

A partir de catorze/quinze anys.

Clica en aquest enllaç per llegir el primer capítol.

http://www.edebe.com/publicaciones-generales/img/cast/830425.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *