La Lola vola i altres històries horripilants

Wilfried Von Bredon (text) i Anke Kuhl (il.lustracions) ens expliquen set contes divertits, horripilants i algun una mica macabre. D’altres, moralizants, descarats i amb humor. Escrits amb rodolins i amb divertides il·lustracions. Set històries fantàstiques i esgarrifoses per nens valents que no volen seguir els bons consells dels adults una mica porucs.

“La petita Lola i les seves esbojarrades carreres amb bicicleta, l’Enric terroritzant el parc infantil, la Lisa que no es vol rentar les dents o en Valentí que es deixa anar de la mà de la seva mare…”, són algunes d’aquestes històries.

La Lola vola (Ed. Takatuka)

A partir de vuit anys.

Clicant a sobre de la imatge podràs veure una de les històries.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *