Minimalario

“Minimalario” és un llibre d’històries mínimes protagonitzades per animals diversos: salvatges i domèstics, vertebrats, i invertebrats, voladors, terrestres i aquàtics.

El llibre amb els 114 animals és, segons els seus autors (Pinto & Chinto),«com una arca de paper amb històries d’animals a bord». En ell s’expliquen històries de balenes que canten a la dutxa, vespes a les que els hi agrada molt el dolç, cucs de seda molt treballadors o llangardaixos que es tomben sempre en la mateixa pedra a prendre el sol. Hi ha, també, animals humanitzats que afronten situacions surrealistes amb solucions imaginatives, com el gall que desafinava, o la lluerna sense llum. Altres presenten estranyes qualitats, com la vaca boja que donava llet de cabra, o el calamar feliç que deixava anar tinta de colors. Tots els animals, des del talp afortunat a la hiena riallera, experimenten anècdotes que es resolen jugant a l’equívoc, buscant el doble sentit, el “nonsense” i l’humor intel·ligent.

Les il·lustracions comparteixen el caràcter minimalista dels textos, són retrats caricaturescos que presenten els personatges en postures divertides.
El llibre combina els textos molt breus amb les il·lustracions, són històries de cinc o sis línies que tenen com a protagonista un animal per cada una de les històries.

Clicant a sobre de la imatge podeu veure algunes d’aquestes històries.

(Ed. Kalandraka)

A partir de deu anys.

Aquí teniu l’enllaç al seu bloc:

http://davidpintor.blogspot.com.es/2011/11/minimalario.html

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *