Fede diferente

La Miriam Koch (autora) ens explica la història de Fede, una ovella especial, que veu, observa i troba objectes i llocs i éssers com ella i amb els que s’identifica però dels que també es sent diferent..  Fede somia en trobar el seu LLOC entre els seus semblants.  Al final  Fede troba un ramat amb el què es sent identificat i admès amb la seva diferència.

Una història que ens parla de les semblances i les diferències. Tot això ens provoca preguntes entorn amb qui i on s’ha d’anar? de qui formo part? on m’incloc? Amb qui o amb què em puc identificar? Per treballar els sentiment de pertinença com un aspecte essencial de la condició humana.

Un llibre diferent i també amb amb un format especial. Encapçalat i acabat amb una cita de Confuci: ” Allà on vagis, ves-hi amb tot el cor”.

(Ed. Corimbo)

A partir de nou anys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *